GYIK

GYIK – Gyakori kérdések

Mi is ez az ArtMasters?

Az ArtMasters összehozza a kreatív embereket…

Harmonikus környezetben egy profi instruktor segítségével fested meg a kedvenc képedet. Ezzel lehetőséget adunk a művészeknek is, hogy abból éljenek, amit igazán szeretnek.

Szeretettel meghívunk téged az ArtMasters Kreatív Műhelybe, ahol finom italok mellett, jó hangulatban vezet be Téged művészünk abba, hogy újra felfedezd a kreativitásod!

Mire vársz még? Próbálj ki valami újat és jelentkezz be első ArtMasters rendezvényedre itt

Kik jelentkezhetnek egy ArtMasters rendezvényre?

Bárki jöhet, kicsik és nagyok is! Mindegy, hogy valakinek két jobb vagy két bal keze van, semmilyen előzetes ismeret, képesség nem szükséges! Művészeink lépésről lépésre vezetnek Téged.

Az elkészült művemet hazavihetem?

Persze… vagy elajándékozhatod, eladhatod, de ha úgy tetszik, otthon a falra is kitehetd.  .

Mi történik, ha elrontom a művem?

Olyan nincs, hogy elrontott műalkotás… maximum tetszik vagy nem tetszik!

De művészeink legjobb tudásukat adják ahhoz, hogy a végén olyan alkotást vehess a kezedbe, ami tetszik Neked…

Javasolhatok műalkotást a rendezvényre?

Persze, örülünk is ennek! Egyszeűen írd meg nekünk e-mailben erre a címre: info@artmasters.de ​ ​Milyen művészek dolgoznak együtt az ArtMastersszel?

Gondosan választjuk ki, kikkel dolgozunk együtt… Hiszen az este sikere a művészen áll vagy bukik, így csak a legjobbak lehetnek partnereink. Mindegyik művésznek sokéves tapasztalata van és imádja, amit csinál…

Kell vinnem valamit az ArtMasters rendezvényre?

Csak jó hangulatot! De azt feltétlenül… Minden anyagot, eszközt mi biztosítunk és az már benne van a jegy árában.

Hogyan készüljek a rendezvényre?

Az ArtMasters nem egy szabályokkal teli tanóra, hanem egy vagány party… Művészet, ital, szórakzás: mindezt beletöltjük az ArtMasters shakerbe, jól összerázzuk… és az eredmény egy izgalmas rendezvény lesz!

Étel és ital mellett suhogtatjátok az ecsetet és ebben művészünk fog titeket vezetgetni, lépésről lépésre, míg a végére elkészül saját művetek. A rendezvény 2-3 órán át tart, attól függően, melyik művészeti alkotást választottátok témaként. (a részleteket lásd a rendezvény leírásánál) ​ A legjobb pedig, hogy a rendezvény végén az elkészült művet hazavihetitek!

Mennyi ideig tart egy ArtMasters rendezvény?

A rendezvények általában 2-3 óráig tartanak, a választott művészeti alkotástól függően. Részleteket erre vonakozóan mindig az aktuális rendezvény leírásánál találsz.

Mit vegyek föl, hogyan öltözzek egy ilyen rendezvényre?

A legjobb, ha valami kényelmeset választasz… De gondolj bele abba is, hogy festékkel és egyéb kreatív anyagokkal dolgozunk. Ugyan adunk kötényt, hogy megvédje a ruhádat a festéktől, de akkor is történhet baleset, ha épp nagyon belefeledkeztek a kreatív alkotásba. Kizárólag akrilfestékkel dolgozunk, ami vízbázisú és nem mérgező egyáltalán, de ruhából elég nehezen távolítható el.

Ülhetünk együtt a barátainkkal egy csoportban?

Ez biztosan nem probléma! De gondoljatok arra, hogy nincs pontos ültetési rend. Kb. 15-20 perccel a rendezvény kezdete előtt érkezzetek meg, az a legegyszerűbb, így tudtok magatoknak helyet választani. Ha nagyobb csoport vagytok, akkor kb fél órával előtte gyertek. Ha ennek ellenére probléma adódik, beszéljetek a művészetekkel, ő szívesen segít majd.

Hogyan tudok jelentkezni az ArtMasters rendezvényre?

Látogass el a weboldalunkra, válaszd ki az az élményfestést, amelyiken részt szeretnél venni és rendeld meg a jegyedet! Ha bármi probléma adódna, kérlek, írj nekünk egy e-mail az info@artmasters.hu  címre.

Hogyan vehetek jegyet ajándékba, meglepetésként?

Nagyon egyszerűen… megrendeléskor add meg a neved és az e-mailcímed. A meglepetésvendég a Te neveddel tud majd bejelentkezni a rendezvényre.

Változtathatok később a rendelésemen?​ Ha változtatni szeretnél a foglalásodon, kérlek jelezd nekünk ezen az e-mailcímen: info@artmasters.hu. Kérlek, vedd figyelembe, hogy művészeinknek meg kell tervezniük, fel kell építeniük az egyes rendezvényeket és mindegyiken korlátozott a férőhelyek száma. Ebből kifolyólag, ha 48 órán belül változtatnál, azt már nem tudjuk elfogadni.

Miért maradt el az ArtMasters rendezvény, amire jelentkeztem?

Művészeitek szinte mindent megtesznek értetek, ami csak lehetséges, de ők is csak emberek és náluk is közbejöhet betegség vagy egyéb nem várt esemény és így sajnos előfordulhat, hogy le kell mondaniuk. Ha ilyen előfordul, erről azonnal kaptok e-mailben értesítést, minden tudnivalóval. Ebben az esetben választhattok egy másik rendezvényt…

 Miért nincs jelen az ArtMasters még az én városomban?​ ​ Dolgozunk rajta! Egyszerűen küldd el nekünk e-mailben az info@artmasters.de címre, hogy hol szeretnéd, hogy jelen legyünk!

Hogyan válthatom be a kuponomat?

Válaszd ki először azt a rendezvényt, amire jönni szeretnél és tedd be a kosaradba. Ha a folyamat végén ráklikkelsz a kosaradra, akkor a “Kupon beváltása” fülnél meg tudod adni a kódodat.

Mi a teendő, ha nem működik a kupon kód?

Ellenőrizd le, hogy jól adtad-e meg a kódodat. Ha úgy látod, hogy igen, és továbbra is fennáll a probléma, akkor lehet, hogy lejárt a kuponod vagy már egyszer fel lett használva, esetleg az is lehet, hogy csak bizonyos rendezvényekre érvényes. Utóbbi esetben olvasd el kérlek a kiválasztott rendezvényre vonatkozó információkat. Ha további kérdéseid vannak, írj nekünk az info@artmasters.hu címre.

Hogyan tudok megrendelni egy privát ArtMasters rendezvényt?

Várunk szeretettel! Minden információt megtalálsz ezen a linken. Link.

Hogyan tudok megrendelni egy céges rendezvényt?

Várunk szeretettel! Minden információt megtalálsz ezen a linken.Link. ​ ​Hogyan tudok megrendelni egy jótékonysági rendezvényt?

Várunk szeretettel! Minden információt megtalálsz ezen a linken. Link.

Hogyan dolgozhatok veletek ArtMasters művészként a városomban?

Információkat a felvételi folyamatról itt találsz hier.

Bárom, éttermem van, jelentkezhetek ArtMasters rendezvényhelyszínnek?

Örülnénk neki! Itt találsz további információkat…