Rólunk

We love what we do

Szeretjük, amit csinálunk. Ez nem is csoda: nincs is annál szebb, mint amikor valakinek a hobbija a hivatása. Nagyon izgalmas, hogy újabb és újabb ötletekkel lephetünk meg Titeket és így valami különlegeset adhatunk. Nincs két egyforma rendezvény: A pillanat, amikor a résztvevők a végén megmutatják, mit alkottak, minden egyes alkalommal az újdonság varázsával hat. Minden egyes kép, így minden egyes élményfestés egyedi és különleges. Unalom? Nálunk ilyen nincs!

Unforgettable Time

Ezennel meghívunk, hogy egy teljesen új élménnyel légy gazdagabb…a középpontban a szórakozás áll! Hangulatos környezetben, a közeledben élő kedves emberekkel fedezheted fel újra a kreativitásodat.

Hogy is mondta Joseph Beuys? „Minden ember művész“. Nálunk jobban pedig senki nem hisz ebben – az eredmények ezt messzemenően igazolják. Művészeink az élményfestés alatt kézen fognak Téged és lépésről lépére vezetnek, 2-3 órán át, a végén pdig kézbe veheted és hazaviheted a művet, amit alkottál… és mindezt minden előzetes gyakorlat nélkül!

A legfontosabbak: a Művészeink!

Művészeink megélik, amit szeretnek: a művészetet! Teljesen különböző a hátterük, az életpályájuk de van bennük valami, ami közös:

Lételemük a  művészet és a kreativitás!

Mindegy, hogy művészeti egyetemi hallgató, designer, hobbyművész vagy akár műészi adottságokkal megáldott üzemgazdász: sokfélék, akár maga a művészet. Nincsenek előítéleteink, szívesen együtt dolgozunk azokkal, akik eredeti módon és megalapozottan képesek átadni kreatiitásukat és ezt még élvezik is!

Az alapító tagok!

Amerikában vettek részt egy ún. paint-party-n és rögtön felvetődött bennük a kérdés, miért is nincs ilyen szuper rendezvény Európában is. Az ötlet megszületett, művészet, kreativitás, új barátok, szórakozás, mindez hangulatos környezetben, finom ételek, italok mellett.

Alexander Eloe és Oliver Breiter rövid időn belül megalapították az ArtMasters Kft-t Münchenben és a 2016-os alapítás óta csapatukkal több száz kreatív rendezvényen vannak már túl, Németország számos városában. Éljétek át ti is, látogasatok meg minket…. Ígérjük, hogy felejthetelen estében lesz részetek!