Események betöltése
Toth Anna

2017-ben több olyan eseményen is részt vehettem, ahol lehetőségem volt művészekkel és a kortárs művészeti szféra más résztvevőivel a közös együtt gondolkodásra: tavasszal a debreceni MODEM „Lehet-e kortárs a freskó?” akcióján festettem egész falat beborító kompozíciót.

Nyáron a Godot Galéria által a Sziget Fesztiválon Bukta Imre: Tyúkól installációjához szervezett programján moderátorkodtam. Ősszel pedig részt vettem a Ferenczy Múzeumi Centrum Art Capital rendezvényén. Megbízott kurátorként megszervezhettem az Ámos Imre- Anna Margit Emlékmúzeum teljes épületének anyagát. Az idei évben a Lipótvárosi Klub Galéria mail art kiállításán szerepeltem. Legutóbb Múzeumok Éjszakája keretében állítottam ki ASZTAL című objektemet a pécsi Modern Magyar Képtárban.

Festményeimen a kolorit kiteljesedését kutatom a vásznon, vagy saját készítésű fa-tábláimon, gyakran a kiállítás falfelületeibe tördelve a képet magát. Konstruktív szerkezetbe fröccsenő neon színfoltok. Installációimban a fény mint eszköz is része az alkotásnak.

Foszforeszkáló objektekkel kísérletezek, ahol a néző is bekerül a munkába, mint új médium. A jövőben szeretném megalkotni festményeim és installációim szintézisét. Egy teljes helyiséget kitöltő térberendezést szeretnék készíteni. Függesztett foszforeszkáló vászonnal és fonalakkal beborított fénylabirintust, melyben a néző elmerül, mint Shiota fonaltengerében.

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.