Fizetési módok

Webshopunkban a következő fizetési módok állnak rendelkezésre:

Bankkártyás fizetés

A számla összegét Ön a SinplePay online rendszerén keresztül egyenlíti ki. Ebben az esetben Ön ott már regisztrált felhasználó vagy a rendelés előtt regisztrálnia kell, a hozzáférési adatait jóváhagyni és a fizetést felénk is igazolni. További tudnivalókat a rendelési folyamat során kap.

SimplePay

Paypal

A számla összegét Ön a PayPal online rendszerén keresztül egyenlíti ki. Ebben az esetben Ön ott már regisztrált felhasználó vagy a rendelés előtt regisztrálnia kell, a hozzáférési adatait jóváhagyni és a fizetést felénk is igazolni. További tudnivalókat a rendelési folyamat során kap.

PayPal

Barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

barion