Digitális tartalmak lemondása

Infomációk a felhasználók számára digitális tartalmak, illetve azok szállításának lemondásáról, ha azok nem fizikai adathordozón kerülnek kiszállításra (pl. E-Book, Szoftverletöltés)

Lemondásra vonatkozó információk

Felhasználó az a természetes személy, aki jogügyletet köt azzal olyan céllal, mely túlnyomórészt nem köthető sem munkahelyi, sem önálló foglalkozási tevékenységéhez.

Felmondási jog

Önnek jogában áll jelen szerződést 14 napon belül minden indoklás nélkül felmondani. A 14 nap a szerződéskötés napjától számít. Ha érvényesíteni szeretné felmondási jogát, írjon nekünk egy erről szóló egyértelmű nyilatkzatot, melyben Ön minket döntéséről tájékoztat (postai levélként, e-mailben vagy telefaxon) a következő címre: (ArtMasters GmbH, Hiltenspergerstrasse 11, 80798 München, Telefon: +49 89 6930 7139). Ön használhatja a mellékelt minta lemondó nyilatkozatot is, de ez nem kötelező. A felmondási határidő betartásához elegendő, ha Ön a határidő letelte előtt a felmondásra vonatkozó üzenetét nekünk elküldi.

A felmondás következményei

Ha jelen szerződést felmondja, mi kötelesek vagyunk Önnek 14 napon belül a teljes vételárat, beleértve a szállítási költséget is (kivéve, ha Ön olyan szállítási módot kért áruházunkban, melynek többletköltsége van az általunk felkínált szállítási módokhoz képest), viszafizetni. A 14 nap attól kezdve számít, amikor az Ön lemondó nyilatkozata nálunk kézbesítére került. A visszafizetésre, ha Önnel nincs más megállapodás erre vonatkozóan érvényben, azt a fizetési módot választjuk, ahogy Ön nekünk a vételárat előzőleg kifieztte. A visszafizetésre vonatkozóan nem számolunk fel Önnek külön költséget.

Lemondó nyilatkozat minta

(Ha szeretné felmondani a szerződést, kérjük töltse ki ezt az űrlapot és küldje nekünk vissza.)
– An ArtMasters GmbH, Hiltenspergerstrasse 11, 80798 München, Telefon: +49 89 6930 7139, info@artmasters.de:
– Ezennel felmondom/juk a köztünk fennálló szerződést a következő szolgáltatás teljesítésére vonatkozóan: (*)
– Szlgáltatás megrendelve ekkor (*)/kiszállítva ekkor (*)
– Felhasználó(k) neve(s)
– Felhasználó(k) címe
– Felhasználó(k) aláírása (papíron történő lemondás esetén)
– Dátum
—————————————
(*) Ami nem erre vonatkozik, kérjük kihúzni.

Felmondási jog visszavonása időhatáron belül illetve felmondási jog érvénytelensége

A felmondási jog nem érvényes abban az esetben, ha az nem késztermék, ha az adott digitális tartalmat kifejezetten a felhasználó kérése szerint vagy az ő kívánságainak megfelően, láthatóan az ő személyes igényeire szabva, aszerint változtatva gyártották le.
A felmondási jog idő előtt érvényét veszti, ha a szerződést teljesítését csak akkor kezdjük el, miután Ön erre kifejezett jóváhagyást adott és ezzel egyidejűleg tudomásul vette, hogy a szerződés teljesítésének megkezdésekor Ön a felmondási jogát elveszíti. Kihangsúlyozzuk, hogy a szerződéskötést fűggővé tehetjük az előzőekben említett hozzájárulástól és  jóváhagyástól.