Csapatépítés

Csapatépítés

Tedd különleges élménnyé a csapatépítést!

Már mindent kipróbáltatok? Élménypark, szabadulószoba, főzőtanfolyam, grillezés? Ideje lenne már valami teljesen újnak? Velünk megfesthetitek a saját műalkotásotokat – EGY CSAPATKÉNT!

Nálunk semmi sem állhatja útját a kreativitásnak.

Ti döntitek el, hogy közösen egy monumentális alkotáson szeretnétek dolgozni vagy mindenki külön-külön a sajátján. Az egyedi téma kialakításakor szívesen beleszőjük azt a motívumot, ami Titeket összeköt. Művészeink tele vannak ötletekkel!

És ami a legjobb…

  • Nektek nem kell semmiről gondoskodnotok, mi levesszük a gondot a vállatokról. Ha kell, a főnökötökkel is mi egyeztetünk.
  • Ti megmondjátok, hova, és mi jövünk – mindegy, hogy ez egy közeli bár, romkocsma, étterem vagy rendezvényterem, vagy esetleg az irodátok! Mi megszervezzük egyedi ArtMasters csapatépítéseteket!
  • Egyedi témát szeretnétek, a márka, a csapat (vagy ne adj isten a főnökötök) ízlése szerint? Nem gond! Művészeink megalkotják Nektek!
  • Szívesen gondoskodunk ételről-italról is, egyeztetünk a helyszínül szolgáló bárral/étteremmel, de van saját catering-partnerünk is!

 

Vegyétek fel a kapcsolatot velünk ezen az űrlapon, vagy kérjetek ajánlatot telefonon!

Örülünk, ha megismerhetünk Titeket!