A legtutibb tippek az újévi fogadalmak betartásához

A legtutibb tippek az újévi fogadalmak betartásához

Elstartolt egy újabb év, sőt egy újabb évtized. Ilyenkor a legtöbben új terveket és célokat tűznek ki maguk elé, amik valljuk be, az esetek többségében szépen, lassan feledésbe merülnek. “Idén leszokom a dohányzásról” “Többet fogok utazni” “Rendszeresen fogok sportolni” Csak pár példa a legnépszerűbb fogadalmak közül. Ha idén tényleg meg szeretnéd valósítani az álmaidat, akkor mindenképp olvasd el tippjeinket!

Kezdd kicsiben!

Tudjuk, hogy nagyon motivált vagy, és rengeteg terv lebeg a szemed előtt, de hidd el, sokkal eredményesebben fogod teljesíteni a fogadalmaidat, ha először csak egy célra koncentrálsz. Priorizáld a terveidet, válaszd ki a számodra legfontosabbat, és csak erre összpontosíts. Hidd el, sokkal nagyobb sikerélményed lesz, ha először csak egy dologba fekteted az összes energiádat. A kezdeti siker pedig garantáltan motiválni fog, hogy később a többi álmod megvalósításába is belekezdj.

Tervezz előre!

A sikeres fogadalmak egyik legfontosabb kulcsa a tervezés. Ha azt fogadtad meg, hogy idén egészségesebben fogsz étkezni, akkor készítsd el egy hétre előre az étrendedet, írd össze a bevásárlólistát, és tervezd meg, melyik napon fogsz főzni. Ha az újévi fogadalmad az utazások rendszeresítése, akkor kezdj el már most repjegyeket és szállást keresni! Hidd el, ha egy kicsit előre gondolkodsz, sokkal sikeresebben fogod tudni véghezvinni a terveidet!

Jutalmazd meg magad!

A legtöbb újévi fogadalom azért hiúsul meg, mert a kezdeti lelkesedés időközben elhalványul. Szerencsére van egy tuti tippünk, aminek segítségével sokáig fenn tudod tartani a motivációdat: jutalmazd meg magad valamilyen aprósággal minden egyes sikeres lépés teljesítése után! Hidd el, így sokkal jobban fogod várni a következő cél megvalósítását!

Legyen mindig szem előtt!

Nem elég gondolni a céljaidra, fogalmazd meg konkrétan, és írd is le őket! A füzetekbe és fecnikre felírt tervek könnyen elkeveredhetnek, ezért célszerű egy olyan látványos, kreatív listát készíteni, amit akár dekorációként is használhatsz otthonodban, ezáltal minden nap szem előtt lehet. Fogalmad sincs, hogyan kezdj ennek neki? Van egy jó hírünk: januárban két olyan eseménnyel is készülünk nektek, ahol motiváló alkotásokat készíthettek el. Évkezdő UV festésünkön sötétben világító festékkel önthetitek kép formájába 2020-as álmaitokat, évkezdő akciónk keretén belül pedig egy személyre szabható dekorációt készíthettek el borosüvegekből. A kreatív, kötetlen alkotás mellett a szórakozásra is gondoltunk: UV party eseményünkön világító kiegészítőkkel és italokkal, évkezdő akciónkon pedig különleges borkóstolással várunk titeket.