Mit rajzoltál a nyáron? Küldd be és nyerj!

Mit rajzoltál a nyáron? Küldd be és nyerj!

Egy hosszú nyári szünet, a nyaralás nem telhet el rajzolás nélkül, ugye? Reméljük, nálatok is sok szép színes rajz, izgalmas képregény, vagy festmény született és a gyerekek egyedül, vagy veletek együtt is alkottak a nyár során. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen rajzokat és festményeket készítettetek, ezért arra gondoltunk, hogy készítünk belőlük egy virtuális kiállítást. Szeretnénk, ha elküldenétek nekünk a szünet legszebb alkotásait, a nektek kedves képeket,  amikre büszkék vagytok és szívesen megmutatnátok másoknak is. Ez lehet ceruza rajz, zsírkrétával vagy festékkel készült alkotás, képregény, festmény, bármilyen eszközzel és felületre is készült, nem számít. A kreativitás a fontos, mi mindennek örülünk!

Gyerekek rajz.

Az összegyűlt képekből kiállítást rendezünk a Facebook oldalunkon, de ez még nem minden!

Nyerj a rajzoddal!

És hogy legyen motiváció is, a beküldött képekkel nyerni is tudtok! A beküldési határidő után a Facebook oldalunkon lehet majd szavazni az alkotásokra, a három díjazott a három legtöbb lájkot bezsebelő kép lesz.

És mivel az alkotás nem csak a gyerekek kiváltsága, kicsik és nagyok képeit is várjuk. Két kategóriát indítunk: gyerekek és felnőttek külön indulnak, ezért kérjük, hogy a beküldésnél jelezd, hány éves volt a kép készítője.

A nyeremények

A fődíjunk mindkét kategóriában egy páros festés és egy gyönyörű igazi Art Masters festőkészlet. A 15000 Ft értékű készlet tartalma: 1 db 40×50-es festővászon, 8 színű akril festék készlet, 5 db-os ecsetkészlet, 1 db asztali állvány és egy kötény.

A felnőtt és a gyerek kategória második helyezettjei egy-egy páros jegyet, a harmadik helyezettek pedig egy bármelyik festésünkre felhasználható 50%-os kupont nyernek.

A képeket az

info@artmasters.hu

címre várjuk, lehetőleg jó felbontásban, nagy méretben.

A levélben ne felejtsétek el megadni a rajzoló (vagy a beküldő) nevét és az alkotó életkorát, valamint a kép címét.

Beküldési határidő: 2019.09.13.

Várjuk a képeket!