Induljon kreatívan az új tanév!

Induljon kreatívan az új tanév!

Véget ért a vakáció, már mindenki megkapta a tanszer listát, jó esetben be is szerezte az évhez szükséges eszközöket. Aki viszont még nem vásárolt be, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy a szükséges holmikból mi az, amit nem kell készen megvenni, mi hasznosítható újra a tavalyi maradékból, vagy mi az, amit a gyerekekkel közösen is elkészíthetünk. Egy igazán egyedi, kreatív DIY tolltartó, füzetborító, vagy ceruza biztos nagyobb kedvet csinál az első naphoz, mint a bolti holmik. Összeválogattunk néhány ötletet, amik között találtok kisebbeknek és nagyoknak valót is.

Hasznosítsuk újra, amit lehet!

Ha ti is törekedtek a minél kevesebb szemét termelésére, de mégis becsúszik néha valami nagyobb plusz csomagolás, szeretni fogjátok ezeket a tippeket. Készüljön irattartó a gabonapelyhes dobozból és tolltartó papírgurigából!

Kislányok DIY álma

Ha tombol bennetek a kreatív energia, elképesztő ötleteket találtok ebben a videóban. Folyékony ragasztóra, csillámporra és festékre szükségetek lesz, ám nincs az a kiskamasz lány, akit ne varázsolna el ennyi unikornis!

Rendszerezzünk!

A papírguriga egy közkedvelt és minden háztartásban bőven előforduló alapanyag, de kartondobozokból is akadhat bőven. Ha nagyobb lendületet érzünk magunkban, ez az íróasztalra való rendszerező egy nagyon szép feladat lehet.

Ha szerettek közösen alkotni a gyerekekkel, gyertek el hozzánk egy páros élményfestésre! A legközelebbi eseményre itt tudtok jelentkezni. Jó tanévet mindenkinek!