Különleges élményt keresel?

Különleges élményt keresel?

A Paint Night egy világszerte kedvelt kreatív szórakozási forma. A buli és az élményfestés kombinációja különleges élményt kínál azoknak, akik szeretnék szabadidejüket igényesen eltölteni.

Az alkalomról röviden

A Paint Night az Egyesült Államokból indult, de mára már egész Európa közkedvelt társasági szórakozásformájává nőtte ki magát. Az alkalom különlegességét az adja, hogy két élmény ötvöződik benne. Az első hatás ismerős lehet, hiszen a Paint Night egy kellemes, hangulatos esti programot kínál házastársaknak, ismerkedőknek, baráti- és munkahelyi társaságoknak. Az esemény ugyanakkor kiegészül egy szokatlan, de rendkívül inspiráló tevékenységgel. Az alkalmakat vezető úgynevezett instruktor ugyanis festékekkel és vászonnal érkezik a buliba. Merthogy a Paint Night élményfestést is jelent, amely egy korábban ismeretlen, izgalmas és felszabadító élménnyel ajándékozza meg a résztvevőket!

Élményfestés: a kreativitás indítómotorja

A Paint Night alkalmak kialakulásának hátterében egy érdekes megfigyelés áll. Az ellazult és barátságos környezet, kiegészülve egy egyszerű, de elmélyült művészi tevékenységgel összehasonlíthatatlan önismereti ajándékkal lepi meg a résztvevőket. A Paint Night alkalom ideje alatt vendégeink egy szakavatott instruktor vezetésével átélhetik ugyanazt azt az alkotáslélektani folyamatot, amin a legnagyobb művészek is átmennek munka közben. Az élményfestés egy rendkívül egyszerű “másolásként” indul, azonban a festés, mint cselekvés révén lassan felszabadul bennünk egy magával ragadó és pozitív erő, a kreativitás. Az este során meglepődve tapasztalhatjuk, tudunk festeni, és viszonylag hamar megtaláljuk saját művészi stílusunkat is. A cél természetesen nem az, hogy festővé váljunk, hanem hogy átéljük a művészi alkotás élményét. Az elkészülő festmény ennek lesz szimbóluma: kreativitásunk utat tör magának. Ez az élmény maradandó, pozitív hatást gyakorol a hétköznapokban hosszú ideig.

A Paint Night alkalmakon a buli és az élményfestés kéz a kézben járnak.

Miért az ArtMasters?

Cégünk, az ArtMasters is egy ilyen Paint Night alkalmon született, az USA-ban. Ez a kikapcsolódási forma, amely ötvözi a jó borok és az alkotás örömét akkor még ismeretlen volt Európában, így kézenfekvő volt, hogy meghonosítsuk az öreg kontinensen. Az ArtMasters mára Németország egyik legnagyobb élményfestéssel foglalkozó hálózatává fejlődött, Münchenben, Berlinben, Hamburgban és még egy tucat német városban szervezi nagy sikerű alkalmait. Az európai tapasztalatokat felhasználva szeretnénk, hogy Magyarországon is minél többen átéljék az élményfestés kreatív lelki, testi ajándékait.

Mi történik a Paint Night alkalmon?

A Paint Night alkalmakat felkészült instruktorok vezetik. Bevezetést adnak az elkészítésre szánt festmény, illetve alkotójának élettörténetébe, megmutatják a kép elkészítéséhez szükséges alaptechnikát. Értelemszerűen a festéshez szükséges eszközöket is tőlük kapjuk meg, továbbá bármikor, bármiben segítenek az este folyamán. Az instruktorok irányításával valóban minden előismeret vagy gyakorlat nélkül léphetünk be a képzőművészet világába. A szórakoztató foglalkozás során átélhetjük azokat az alkotáslélektani pillanatokat, amik a legnagyobb művészeket is foglalkoztatták. A résztvevők a mintegy kétórás kikapcsolódás végeztével, az elkészülő festménnyel együtt garantáltan új önismereti élményt is vihetnek haza magukkal.

Barátságos társaság

A Paint Night nagyszerű közösségi alkalom is egyben. Minden élethelyzetben ideális időtöltés. Ha új emberekkel szeretnénk megismerkedni, vagy éppen kapcsolatban élünk, a kreatív foglalkozás remek lehetőséget nyújt a személyes tulajdonságok még jobb, a hétköznapi sémáktól eltérő megismerésére. A Paint Night kiváló mulatság csoportosan is. Baráti összejövetelek, gyerekbulik, lánybúcsúk és csapatépítés területén megkerülhetetlenül sok tapasztalattal rendelkezünk, a közönségsiker garantált!

ArtMasters Event
ArtMasters Event

Élményfestést ajándékba!

A Paint Night alkalmak egyedi ajándékötletnek is tökéletesek. Születésnapra, karácsonyra, évfordulóra egyaránt garantált ajándékélményt kínálnak. Lepd meg szeretteidet, barátaidat egy kreatív, szórakoztató estével! De a legjobb, ha Te is velük jössz! Találkozzunk a legközelebbi Paint Night alkalmon!